måndag, december 15, 2008

Jag i ett nötskal



Iaf om man lägger till några kilo flummighet på det...men flummighet på ett bra sätt. Eller man kanske hellre ska kalla det konstnärligt tänkande. Som min systerson sa om mig när han var liten, att jag var lite slarvig (läs bohemisk) men på ett bra sätt :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, det låter lite som om att det skulle kunna var jag också. Jag analyserar gärna sönder saker, säger dem som känner mig. Men även om jag lätt hakar upp mig över något så är och har det ändå varit en fördel. Jag förstår hur saker och ting fungerar, från början till slut. Och då känner jag mig tillfreds. Jobbar du med något av dem olika yrken som står på lappen?

SoulEvolver sa...

Är också en mästare på sönderanalys, det kommer väl med (över)känsligheten... men visst, det har sina fördelar som du säger - man känner en sak utan och innan, man ser ALLA aspekter - men det är jäkligt energikrävande.

Kände igen mig i personlighetsbeskrivningen. Men nej, jobbar inte som nåt av ovanstående yrken. Är nog en aning för konstnärligt lag för att jobba som de listade jobben. Mina intressen pekar ditåt dock - är en amatörpsykolog tillika amatörskribent t.ex. Har också en konstnärlig utbildning bakom mig, jämte mina språkstudier. Sen är jag som en iller på att gräva fram information och liknande så jag skulle nog passa som privatdetektiv eller nåt :) Är dessutom lagd åt att teoretisera och se mönster kring samhällsföreteelser, kosmologi, psykologi etc...

Kul att du också känner igen dig, och tack för din feedback :)